The Българо-Китайска Търговско-промишлена палaта Diaries– Когато държавата е превзета от мафията, когато корупционните практики и злоупотребите с власт са ежедневие, когато тези, които коват законите, ги „коват” в защита на своите интереси, а не тези на обществото – тогава къде е правото? Кое е законът? Законно ли е да спазвате закони, противоречащи на обществения интерес, на морала, на справедливостта?

The Betelgeuse technique has think of One more sort of democracy. The governors there are actually precisely the same, the top positions are inherited from father to son plus the voters only pick out the type of social procedure or ideology which will govern them. The governors don’t head this so long as They may be those who are to control. One of many elders, a hundred and 10 yrs outdated, explained to me that there was no social technique he hadn’t been from the lead of. A fascinating thing is The point that the governors will not make an effort to enrich and build the philosophical bases of the several ideologies.

стигна до там, че лихварите определят, кой ще живее в охолство и кой в мизерия, кой ще живее и кой ще умре?

Това е битката, която водим в Гърция, която гръцкият народ е повел и от която не смятаме да се отказваме. Или ние или лихварите. Ако искате да ни подкрепите в нашата борба, то вие сте наши братя, ако не то сте обречени да споделите съдбата на българите. Вие решавате – Смърт на лихварите, Свобода на народа!“

Тези, които познават бъдещето, градят настоящето; тези, които познават миналото, градят бъдещето. Така е и така ще бъде. Това е разказ за онези дни, когато светът се променяше, когато парите умираха и когато капиталистите се гърчеха неистово в опитите си да спрат бъдещето, което настъпваше неумолимо.

Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

Как се случи така, че именно когато светът е залят от множество стоки, достъпът до основни социални блага и удовлетворяването на елементарни битови нужди бе ограничено? Как се случи така, че развитието на човечеството в един момент стана причина за неговата бедност? И наистина ли това е причината?

Промяната започна да се усеща първо там, където бяха струпани най-много пари. Именно тези държави, които се славеха със своето богатство, усетиха първи неговата кончина. Залезът на Капитала вещаеше сбъдването на Утопията, но слепците виждаха само това, което бедното им въображение покриваше с булото на невежеството. Те пребиваваха в мъглата на манипулираното си мислене и се опияняваха от собствения си ужас. Те не разбираха, че Парите губеха своя смисъл, защото трудът им ставаше ненужен.

Но, уважаеми съграждани, аз няма да спра дотук. Аз ще санирам и пода и покрива. На покрива ще разположа соларни клетки, които ще захранваме от блясъка в очите си, и ветрогенератори, които ще работят с вятъра в главите ни. И това не е всичко, на мястото на фонтана ще издигна кула за хидрофракинг и ще газифицирам Президентството. Разбира се, ние не трябва да спираме дотук.

Все пак, правителството не трябва ли да реализира и редица социални функции?

– Да, но нашите политици постоянно говорят, че сме остров на стабилността. Имаме нисък бюджетен дефицит, малък външен дълг, на първите места сме по растеж на икономиката, добро място сме за инвестиции.

– Не – крещеше Миро, борейки се отчаяно за оръдието на своята трудова дейност – не може да ми отнемате микрофона за да давате гласност на своите анархистични възгледи. Това е пряко предаване, всичко е предварително уточнено, а това което може и трябва да се каже е написано на ето този лист, който държа в ръката си. – Но листа му бе отнет и безмилостно запален, като в крайна сметка и микрофона се оказа в лапите на представителя на лумпенизираната тълпа. Тука трябва да предупредя читателя, че словоблудството, което изля въпросният лумпен е в разрез с всякакви официални представи за същността на случващото се и би могло да замъгли здравият разсъдък с който е известен българският телезрител, да изскубне неговото душевно спокойствие и да го запокити из водовъртежите на оскотялата гръцка душевност.

Ние на терористите не им знаем нито имената, нито идеите, нито в кой момент къде се намират. Ние не им знаем телефоните – иначе щяхме да ги подслушваме. Те терористите не са като другите вагабонти, не ни критикуват, не ни маскарят, не желаят да ни свалят от власт и не работят за предсрочни избори.

– Това е логично продължение на нашата политика за отърваване на държавата от социалните й функции. Аз имам една цел, и тя е да печелим пари, а не да раздаваме социални помощи. Парите, които ще спестим от get more info БДЖ, ще бъдат насочени към активизиране на информационната политика на правителството в интернет и социалните мрежи, където видимо изоставаме, поради което сме постоянен обект на нападки и откровени атаки от страна на лица, ползващи се с влияние в тези среди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *